Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 275 sürekli işçi alacağını açıkladı. Başvurular 14 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 27 Ekim 2024 saat 23:59'a kadar devam edecek. Alımlar, noter huzurunda gerçekleştirilecek kura yöntemi ile yapılacak ve kura çekimi 18 Aralık 2024'te TBMM'de düzenlenecek.

Başvuru Süreci

Adaylar başvurularını e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilecek. Ayrıca, başvurular için Kariyer Kapısı internet adresi olan https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ kullanılabilir.

Alım Yapılacak Pozisyonlar

Alım yapılacak alanlar arasında kebapçı, dönerci, pideci, cankurtaran, ciltçi, bakıcı anne, çilingir, marangoz, kaynakçı, çamaşırhane işçisi, araç yıkama işçisi, şoför, garson ve bulaşıkçı yer almaktadır.

İstanbul Gedik Üniversitesinde Akademik Kariyer Fırsatı! İstanbul Gedik Üniversitesinde Akademik Kariyer Fırsatı!

Başvuru Koşulları

Adayların Türk vatandaşı olmaları, 18 yaşını doldurmuş olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, belirli suçlardan mahkûm olmamaları ve sağlık durumlarının görev yapmalarına engel olmaması gerekmektedir. Ayrıca, sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı almamış olmaları ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almaları da şartlar arasında yer almaktadır.

Kura Çekimi

Kura çekimi, 18 Aralık 2024 tarihinde saat 10:00'da noter huzurunda yapılacak. Canlı yayın linki TBMM Duyurular bölümünde paylaşılacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi