Kent merkezine 10 kilometre mesafede yer alan mesire alanı, bir hafta önce yoğun kalabalıkla dolarken, son günlerde sıfırın altında 10 dereceye düşen hava sıcaklıkları ve kar yağışı sonrası boş kaldı.

Paşabahçe Sivas (5)

Kartpostallık manzaralar oluştu

Geçtiğimiz hafta, özellikle hafta sonu iftar yapmak üzere gelen vatandaşlar, mesire alanında yoğunluk oluşturmuştu. O dönemde orman yangınlarını andıran kalabalık, soğuk havaların etkisiyle yerini sessizliğe bıraktı. Yağan kar, mesire alanında kartpostallık manzaralar oluşturdu.

Taekwondo Yıldızlar Grup Müsabakaları Yozgat'ta Yapılacak Taekwondo Yıldızlar Grup Müsabakaları Yozgat'ta Yapılacak

Paşabahçe Sivas (1)

Sivas tekrar kışa döndü

Paşabahçe Mesire Alanı’na bir hafta önce iftar için gelen Emine Aleyna Elmalı, "Burası Paşabahçe Mesire Alanı. Çok güzel bir piknik alanı. Geçtiğimiz hafta Pazar günü buradaydık, iftar için gelmiştik. O gün hava çok güzeldi ve burası çok kalabalıktı. Ama bugün hava çok soğuk ve boş kalmış. Sivas'ta tekrar kışa döndük. Havanın bu kadar soğuyacağını beklemiyorduk ama burası Sivas. Soğuk bir şehir olduğunu biliyoruz, alışkınız" dedi.

Paşabahçe Sivas (2)

Muhabir: İhlas Haber Ajansı