Yozgat Alperen Ocakları İl Başkanı Musa Şeyda Şahin’in öncülüğünde gerçekleştirilen iftar programına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Özellikle Ramazan ayını memleketlerinden ve ailelerinden uzakta geçiren üniversite öğrencileri için organize edilen iftar buluşmaları, sıcak ve samimi bir atmosferde geçti. Öğrenciler iftar yemeğine yoğun katılım sağlayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
İftar programında konuşan Yozgat Alperen Ocakları İl Başkanı Musa Şeyda Şahin, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmanın önemine dikkat çekti. Şahin, “Ramazan ayı; kardeşlik, paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bizler de Yozgat Alperen Ocakları olarak, öğrencilerimizin bu mübarek ayda kendilerini yalnız hissetmemeleri için iftar sofralarımızı kuruyoruz. Katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrenciler ise düzenlenen iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini yalnız hissetmediklerini ve böyle programların manevi açıdan çok kıymetli olduğunu belirttiler.