Başkan Arslan, "Bayraklarımız artık yeniden gururla dalgalanıyor. Bu çalışma, şehrimize verdiğimiz önemin bir göstergesidir" dedi.
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ne Özel Bakım Çalışmaları
Başkan Arslan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'ne özel olarak gerçekleştirilen bayrak direği bakım çalışmalarının büyük bir anlam taşıdığını belirtti. Çalışmalar, Yozgat merkez ve ilçelerdeki 14 Türk bayrağının dalgalanması için gerçekleştirilen kapsamlı bir bakım sürecini içeriyor.
Sarıhacılı Mahallesi'nde 14 Bayrak Dalgalanıyor
Yozgat’ın Sarıhacılı Mahallesi'nde, Uluslararası E-88 Karayolu üzerindeki tepeye dikilen 14 Türk Bayrağı, şehitleri temsilen bozkırda farklı bir görüntü oluşturuyor. Başkan Arslan, bayrakların her biriyle şehitlerin anısını yaşatacaklarını ve bayrakların her zaman dalgalanması için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.
Yozgat’a Verilen Önemin Simgesi: Bayrakların Gururla Dalgalanması
Başkan Arslan, Şüheda Tepesi’ndeki bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından bayrakların gururla dalgalandığını belirterek, “Bu çalışma, şehrimize verdiğimiz önemin ve vatanımıza olan sevgimizin bir simgesidir. Yozgat’tan her geçen gün daha güçlü bir şekilde yükselen bayraklarımız, bizlerin birlik ve beraberliğini simgeliyor” ifadelerini kullandı.